Banner-Bungalow-Sollasi-AccomodatieBanner-Bungalow-Sollasi-Accomodatie-4Banner-Bungalow-Sollasi-Accomodatie-2Banner-Bungalow-Sollasi-Accomodatie 3

In verband met een annulering is er last minute een bungalow vrij van 8 Juli tot 22 Juli

Van 15 Juli tot 26 augustus is het mogelijk om een studio/appartement voor minimaal 3 nachten te reserveren.* Voor meer informatie kunt u een email sturen naar info@sollasi.nl of bellen naar 0252-374460.

Welkom bij bungalowpark Sollasi

Wilt u genieten van een omgeving met bos, duinen, strand en bollenvelden? Boek dan een huisje bij bungalowpark Sollasi in Noordwijkerhout. Het vakantiepark ligt in het hart van de Bollenstreek en grenst direct aan het Oosterduinse meer. Binnen 2.5 kilometer bevindt zich het strand van Langevelderslag en het prachtige natuurgebied ‘Hollands Duin’. Het park straalt rust uit en de ruim opgezette huisjes bieden voldoende privacy. Boek een stoere vakantiestudio voor 2 personen of kies voor een bungalow voor 4- of 6 personen.

Hond vriendelijk vakantiepark in de Bollenstreek!

Ons mooie bungalowpark is gelegen tussen de bollenvelden en aan de rand van bos en duin. Het strand is dichtbij en te voet, met de fiets of auto te bereiken. In de directe omgeving kunt u heerlijk wandelen of fietsen. Bij ons in de bungalows is ook uw hond welkom! Het direct naastgelegen Oosterduinse meer is een uitstekende uitlaatplaats.

Bij Sollasi kunt u zelfs uw eigen paard meenemen en stallen in ons nabij gelegen paardenhotel (300 meter). Manege ‘t Langeveld grenst aan natuurgebied ‘Hollands Duin’. Vanuit de manege kunt u prachtige buitenritten maken over het strand en door de bossen en duinen. Kortom, bungalowpark Sollasi biedt volop plezier voor jong en oud, het hele jaar door!

Op vakantie bij bungalowpark sollasi vlakbij duin en zee

Noordwijk en omgeving

De dorpjes in de directe omgeving van het vakantiepark zijn leuk om te bezoeken. Stap op de fiets en ga langs in Noordwijkerhout, Lisse of Noordwijk. Pak de auto of trein en bezoek authentieke steden als Haarlem, Leiden, Den Haag of Amsterdam binnen 45 minuten. Geniet van de tulpenpracht in de Keukenhof, slechts op 5 minuten rijden van uw vakantiehuisje. Uiteraard geven wij u graag leuke tips over de omgeving of bieden inspiratie voor een dagje weg.

Bungalowpark Sollasi heeft uitstekende voorzieningen

Het bungalowpark in Noordwijk biedt voldoende mogelijkheden op sportief gebied. U hoeft zich geen moment te vervelen. Op het park zijn twee tennisbanen, een fietsverhuur, een kinderspeelplaats en een jeu de boule baan aanwezig. Er zijn diverse speeltuintjes voor kinderen.

Op het vakantiepark kunt u bij restaurant MAMA genieten van een heerlijk ontbijt of een authentieke Italiaanse maaltijd.  Het nabij gelegen ‘Como & Co’ is het gehele jaar geopend voor lunch en diner. Op zondag kunt u er ook ontbijten. Tevens kunt u er terecht voor de huur van roeibootjes en kajaks.

Vakantiehuisje beschikbaar tijdens het Formule 1 weekend in Zandvoort!

Bent u op zoek naar een last minute overnachting voor het Formule 1 weekend te Zandvoort? Wij hebben nog luxe vakantiehuisjes voor 2, 4 en 6 personen. Campingplaatsen zijn eveneens beschikbaar. Meer informatie over onze luxe vakantiehuisjes en campingplaatsen tijdens F1.

*Onder voorbehoud en op basis van beschikbaarheid.