Bungalowpark met uitstekende voorzieningen

Fietsverhuur

Bungalowpark Sollasi is gelegen in de Bollenstreek. In de directe omgeving vindt u prachtige fietsroutes langs kleine dorpjes en mooie tulpenvelden. Ook de bossen, duinen en het strand zijn binnen enkele minuten fietsen te bereiken.

Bij de receptie kunt u eenvoudig een fiets huren. De fietsen hebben versnellingen, zijn stevig en goed onderhouden. Fietsen voor volwassenen hebben een krat voor eenvoudig vervoer van spullen. Er zijn ook kinderfietsen en kinderzitjes te huur.

Prijs: €10 per dag (volwassenen- en kinderfietsen). Huur een week, krijg één dag gratis!
Kinderzitjes zijn €5 per dag.

Huur een fiets

Wasserette en fietsenstalling

Voor de huurders van studio´s hebben wij een wasserette en fietsenstalling in het gebouw. Huurders van een bungalow kunnen gebruik maken van de schuur in de tuin om fietsen te stallen. Om te wassen kunnen zij terecht op de naastgelegen camping Sollasi.

Restaurants

Rond het vakantiepark zijn er twee restaurants waar u terecht kunt voor een ontbijtje, een kop koffie, een lekkere lunch of smaakvol diner. MAMA is een heerlijk Italiaans restaurant en bevindt zich op het bungalowpark. Bekijk de actuele openingstijden of menukaart op de website van MAMA. Como & Co is gelegen op enkele minuten lopen. Geniet van prachtig uitzicht over het meer en de huisgemaakte appeltaart! Voor actuele openingstijden en de kaart kunt u kijken op de website van Como & Co. Verse broodjes in de ochtend kunt u verkrijgen op de receptie van camping Sollasi.

Buitenactiviteiten

Voor jong en oud is er voldoende vermaak op en rondom het bungalowpark. Speel een potje pétanque op de jeu de boules baan of sla een balletje op een van de tennisbanen. Voor de kleintjes zijn er diverse speeltuinen en veldjes om met een bal te spelen. Langs het naastgelegen meer liggen strandjes en grasvelden waar u fijn kunt zonnen of spelen. Ook kunt u hier goed vissen of met de hond wandelen. Bij Como & Co kunt u kajaks of roeiboten huren.

Paardenhotel & manege

Op 300 meter afstand van Bungalowpark Sollasi ligt onze manege. Tijdens uw verblijf op Sollasi kunt u uw eigen paard stallen bij de manege. De manege grenst aan natuurgebied ‘Hollands Duin’. Vanuit de manege kunt u prachtige buitenritten maken over het strand en door de duinen.