Buitenritten te paard

Voor onze leden worden er elk kwartaal een aantal ritten georganiseerd waarop ingeschreven kan worden. Mensen van buitenaf kunnen bij ons een exclusieve buitenrit boeken, meer informatie hierover vind u hieronder:

Buitenritten voor leden/vaste lesklanten:
Voor de ruiters met voldoende rij- ervaring organiseren wij regelmatig buitenritten door bos/duin en over het strand.
Bovendien maken we voor de afwisseling met de groepslessen ritten door het bos in plaats van in de rijbaan.

Exclusieve buitenritten :Momenteel zijn door de grote aanvraag van lessen de exclusieve buitenritten komen te vervallen.
Wil je te paard genieten van de prachtige omgeving van het Noordwijks bos/duin gebied en lekker uitwaaien op het strand? Maar doe je dit liever niet in een grote groep met onbekende?
Boek dan je buitenrit bij Manege ‘t Langeveld!
Bij manege ‘t Langeveld maak je bos/duin en strandritten met privé-begeleiding!
De ritten zijn te boeken vanaf 1 tot 6 personen en worden (zover mogelijk) aangepast naar de wensen van de ruiters. Wil je bijv. wel in het bos rijden maar niet naar het strand, helemaal alleen met een begeleider op pad of liever een rit zonder galop…. Dat kan allemaal!

Tijden:
zondag middag 14:00-16:00
maandag overdag, in overleg tussen 10:00-15:00
(op maandag is het ook mogelijk een 1-uurs rit te boeken)

Tarieven 2-uurs rit
eenmalige begeleidingskosten + prijs p.p.
Privé-begeleiding € 50,-
Volwassenen (v.a 18 jaar) € 36,-
Tiener (14 t/m 17 jaar) € 31,-
Junior (10 t/m 14 jaar) € 29,-

Manege_buitenritten1  Manege_buitenritten2  
Tarieven1-uurs rit:
eenmalige begeleidingskosten + prijs p.p. (alléén op maandag)
Privé-begeleiding € 25,-
Volwassenen(v.a 18 jaar) € 19,50
Tiener (14 t/m 17 jaar) € 17,00
Junior (10 t/m 14 jaar) € 15,50

Voorwaarden:
• Enige rijervaring (d.w.z het paard onder controle kunnen houden in stap en draf) en een minimale leeftijd van 10 jaar is verplicht
• Het dragen van een veiligheidshelm (CE EN norm 1384) en rijlaarzen of stevige schoenen, met gladde doorlopende zool met hak gecombineerd met chaps, is verplicht.
• I.v.m veiligheidsoverwegingen en het behoud van onze paarden doen wij géén rengalop op het strand.
• Wanneer u gereserveerd heeft moeten de begeleidingskosten aanbetaald worden. U ontvangt hiervoor een bevestigingsmail met alle benodigde informatie. De aanbetaling moet uiterlijk 5 dagen na reserveringsdatum ontvangen zijn, pas dan is uw reservering definitief.
• Annuleren kan tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van de rit. De reeds betaalde begeleidingskosten blijven staan en in overleg wordt er een nieuwe datum afgesproken. Wanneer u liever een restitutie van uw aanbetaling wenst dan is dit mogelijk, wij zijn dan wel genoodzaakt €15,- administratiekosten in rekening te brengen. Bij niet tijdig annuleren worden de begeleidingskosten in rekening gebracht.
• De buitenritten gaan altijd door, ook als het weer minder mooi is. Indien er door omstandigheden toch niet gereden kan worden dan nemen wij contact met u op. Dan kunt u kiezen om een andere datum te prikken of u aanbetaling volledig terug te krijgen.

Manege ‘t Langeveld
Langevelderlaan 39, 2204 BC , Noordwijk
Tel: 0252-375429
Mail: manegelangeveld@sollasi.nl
Iban: NL89RABO011 86 85 228