paard noordwijkPaarden strand Noordwijkpaarden duinen Noordwijkpaarden strand noordwijk

WELKOM BIJ MANEGE ‘T LANGEVELD

Dé manege waar persoonlijke aandacht voor de ruiter en een goede verzorging van de paarden centraal staat.

Bij manege ’t Langeveld kan jong en oud met plezier (leren) paardrijden. Onze manege is aangesloten bij de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra en is in het bezit van een veiligheidscertificaat van Stichting Veilige Paardensport.
Wij onderscheiden ons van andere maneges doordat wij les geven in kleine groepen zodat alle ruiters voldoende aandacht krijgen van onze gediplomeerde en enthousiaste instructeurs. Naast onze lessen organiseren wij voor onze leden strandritten, onderlinge wedstijden en diverse vakantieactiviteiten.

De manege grenst aan natuurgebied Hollands Duin van waaruit schitterende mogelijkheden zijn om ritten te maken door bos en duin en over het strand. De manege heeft één binnenbaan en twee buitenrijbanen, paddocks en een kantine. Er is plek voor 30 paarden en pony’s die allen beschikken over een ruime stal. Er zijn 11 paarden en pony’s die voor de manege gebruikt worden. Voor mensen met een eigen paard bieden wij pensionstalling aan of de mogelijkheid om tijdens uw vakantie uw paard te stallen in ons paardenhotel. De manege grenst aan camping Le Parage en ligt vlakbij bungalowpark en camping Sollasi.

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag 9:00 t/m 22:00*
Zaterdag t/m Zondag 8:00 t/m 17:30**

* ma/di/do/vr van 11:30-15:30 is de manege gesloten: alleen toegang op afspraak en voor pensionklanten en paardenhotel gasten
** Zondag middag is de manege gesloten: alleen toegang op afspraak en voor pensionklanten en paardenhotel gasten

Wij zien u graag bij Manege ‘t Langeveld!

Wandelen met uw paard