Welkom bij Camping Le Parage

Gelegen bij bos en duin doet Camping Le Parage zijn naam alle eer aan. Het Franse ‘le parage’ betekent namelijk ‘de streek achter de duinen’. Le Parage grenst direct aan het natuurgebied ‘Hollands Duin’. Een korte wandeling door dit gebied brengt u direct bij een van de rustigste stranden van de Hollandse kust. Een unieke plaats voor een heerlijke vakantie!

Plekken vrij! Vakantiehuis of camping Zandvoort Formule 1

Last minute overnachting Formule 1 weekend te Zandvoort? Wij hebben nog luxe vakantiehuisjes voor 2, 4 en 6 personen. Campingplaatsen ook beschikbaar. Meer informatie over onze luxe vakantiehuisjes en campingplaatsen.

Vignet erkend 2019

Rustige camping in Noordwijk

Le Parage is een rustige, kleinschalige camping met ongeveer 20 plaatsen. De ruime plaatsen zijn voorzien van gras en u kunt uw auto dichtbij, op de parkeerplaats parkeren.

De camping in Noordwijk is een goed vertrekpunt om de omgeving (op de fiets) te verkennen. Le Parage is een mooie charme camping, geschikt voor gezinnen, ook met jonge kinderen. Er is een fijne speelplaats en een babyroom aanwezig. Er is een pannenkoekenhuis op loopafstand. Ook uw hond is welkom op Le Parage.
Bekijk de Zoover beoordelingen van Le Parage**

noordwijk camping

De camping is gesloten tot 01-03-2020
2015award winner bronze