Archief

Contact

Camping Le Parage

Adres
Langevelderlaan 43
2204 BC Noordwijk

Telefoon +31 (0) 252 37 56 71
Fax +31 (0) 252 37 77 28

E-mail info@leparage.nl

Maatschappij tot exploitatie van Bungalows en Recreatieoorden Mijbupark b.v. te Noordwijkerhout
kvk.nr. 28025418


 

 

 

 

Reserveren

U kunt uw reservering doen via het ‘online reserveren’ scherm aan de rechterkant.
Indien u niet online wenst te reserveren kunt u ook contact opnemen via het volgende adres:
Camping Le Parage

Adres
Langevelderlaan 43
2204 BC Noordwijk

Telefoon +31 (0) 252 37 56 71
Fax +31 (0) 252 37 77 28

E-mail info@leparage.nl

Plattegrond Camping Le Parage

Camping Le Parage

Langevelderlaan 43
2204 BC Noordwijk
T +31 (0)252 37 56 71

F +31 (0)252 37 77 28

LeParage_map

Prijzen 2019

Toeristenplaats
Per nacht, per plaats(max.4 pers.)                                                 € 29,00
Trekkerstarief (shelter voor max. 2 personen zonder elektra)
(niet beschikbaar op feestdagen en in vakanties, niet vooruit te reserveren)
€ 20,00
Hond per nacht € 3,50
Extra personen (v.a. 5e pers.) per nacht € 2,50
Toeristenbelasting € 1,50
Van 13 juli tot 17 aug. reserveren wij alleen van zaterdag tot zaterdag.
Arrangementen: Hemelvaart/Pinksterarrangement
Van woensdag 29 mei tot dinsdag 11 juni € 244,50
Exclusief: Toeristenbelasting
Maand / weekarrangementen maand week
Maart   € 142,00
April   € 392,00 € 142,00
Mei   € 450,00 € 162,00
Juni   € 566,00 € 183,00
Juli   € 764,00 € 203,00
Augustus   € 764,00 € 203,00
September   € 392,00 € 142,00
* Reserveringen worden door ons schriftelijk bevestigd
* Seizoenplaatsen worden met een contract bevestigd
* Jongeren onder de 18 jaar niet toegestaan zonder begeleiding
Wijzigingen voorbehouden
Seizoensplaats
Vanaf 1 april  tot 1 oktober   € 1.628,69
Inclusief: elektra, water, verontreinigingsheffing en exclusief toeristenbelasting
Exclusief: Hond € 35,00

Te doen in de buurt

De Keukenhof
Wereldwijd bekend en slechts 5 minuten met de auto. Een park met 6 miljoen bloembollen, eeuwenoude bomen, bloeiende heesters, waterpartijen en fonteinen. Daarnaast zijn er diverse paviljoens met wisselende bloemententoonstellingen, thematuinen, een muziektuin en een beeldenroute. Voor een heerlijk dagje uit. Sollasi is het bungalowpark bij de Keukenhof
De Keukenhof

Pretpark Duinrell
Op Duinrell is altijd iets te doen! Geniet met het hele gezin van de vele spectaculaire attracties. Draaiend over de kop in de waanzinnige Waterspin, denderend naar beneden in de spetterende Splash of zwevend in de Aqua Swing. Voor de allerkleinsten is er ook genoeg avontuur, zoals Wonderland en de spannende Locomotion. Heb jij al in de Mad Mill getold, gedraaid en gevlogen in de lucht? Deze spectaculaire attractie mag je zeker niet missen! In de maanden juli en augustus is er nog meer spektakel. Een theatershow vol verrassende magische effecten en humor zorgt dagelijks voor fantastische live voorstellingen voor jong en oud.
Duinrell

Linnaeushof
Europa’s grootste speeltuin is een echte familiespeeltuin met meer dan 350 speeltoestellen en attracties. Het kleuterdorp, de skate-rail, de klimwand, maar ook de hobbelfietsen, trampolines, het piratennest en de zweefmolen zijn erg in trek bij de kleine bezoekers. Speeltuin Linneaushof ligt op 10 kilometer afstand.
Lineaushof

Sealife
Geniet van de schitterende onderwaterreis in het grootste Noordzee-aquarium van Nederland. Meer dan 40 bassins, waar de dieren in hun natuurlijke omgeving je meenemen naar de diepte van de zee. Sealife is een leuk en leerzaam uitje. Kom oog in oog met haaien en roggen uit de Noordzee!
sealife

Naturalis
Naturalis brengt je dichter bij de natuur. De vogels maken je wakker. Vreemde prehistorische skeletten vormen een parade. In het dierenrestaurant voeren kinderen een varken. Kijken en genieten van de natuur in zeven grote exposities. Spelend leren hoe de natuur werkt. Van Camarasaurus tot reuzenpissebed en van bospaddestoel tot edelsteen: in Naturalis geeft de natuur haar geheimen prijs.
naturalis

Archeon
Prehistorisch, Romeins en Middeleeuws dagje uit. In het themapark Archeon beleeft u drie periodes uit het verleden van Nederland. De prehistorie (8000 jaar voor Christus tot 12 jaar na Christus), de Romeinse tijd (12 jaar na Christus tot 400 jaar na Christus) en de Middeleeuwen (400 jaar na Christus tot 1500 jaar na Christus). Aan de hand van opgravingen treft u in Archeon 43 exacte reconstructies van gebouwen, boerderijen en hutten die ooit in Nederland hebben gestaan.
archeon

Vogelpark Avifauna
Daar zie je de vogels van een andere kant! Vogels uit alle windstreken; sierlijke kraanvogels uit Azië, imposante zeearenden uit Amerika, zeldzame pinguïns uit Afrika, felgekleurde papagaaien uit Australie en statige ooievaars uit Europa. Er valt veel te beleven met de meer dan 300 vogels in het vogelpark; een leerzame demonstratie bijwonen, kijken bij het voeren of de vogels zelf voeren. U vindt de vogels in de buitenlucht in de tropische Martinushal, waar sommige vogels, tussen de exotische planten, vrij rondvliegen. Ziet u ze niet?…….dan hoort u ze vast en zeker boven de waterval uit.
avifauna

Madurodam
Heel Holland in één stad! Alles waar Nederland beroemd om is vindt u hier op schaal 1:25 tot in de kleinste details nagebouwd. De kleinste stad van Nederland is het hele jaar door geopend. Grachten, sfeervolle geveltjes en andere typisch Hollandse taferelen zorgen voor een feest der herkenning. Elke dag miniatuurkunst in het Rijksmuseum te Amsterdam. En wat een gezellige drukte op de kaasmarkt in Alkmaar! De Sint Jan Basiliek te ‘s-Hertogenbosch is een staaltje van verbluffende architectuur waar Nederland terecht trots op mag zijn.
madurodam

Boottrip Holland
Een tocht door het groene hart van Zuid Holland, naar het vogelpark Avifauna of juist een leuke molen- en meren tocht. De boten vertrekken vanuit Noordwijk.
boottrip

Space Expo Noordwijk
Een permanente ruimtevaarttentoonstelling. In deze boeiende tentoonstelling wordt u meegenomen op ontdekkingsreis door de geschiedenis van de ruimtevaart en ziet u hoe de huidige stand van zaken is met betrekking tot het Europese ruimteonderzoek. Rondleidingen worden verzorgd door deskundigen.
spaceexpo

Drievliet
Familiepark Drievliet is uitgebreid en heeft er spannende attracties bij, verdeeld over diverse thema’s. Het entree gebouw is in Romeinse stijl uitgevoerd en hier word in samenwerking met museum Swaensteyn uit Voorburg een Romeinse expositie gehouden over kinderspelen. Een ander thema is het boerderijthema met landelijke attracties voor de hele familie.
drievliet

Rederij van Hulst
Rederij van Hulst heeft voor 2019 wederom een gevarieerd vaaraanbod samengesteld. Natuurlijk is onze Lente Rondvaart favoriet in het voorjaar, maar er is nog zoveel meer geweldigs te zien en beleven vanaf het water. Er is een ruime keuze aan geheel verzorgde dagtochten en prachtige rondvaarten.
Rederij van Hulst

Omgeving

Oosterduinse meer
Camping Le Parage ligt op 1 kilometer van het Oosterduinse meer. Hier is volop gelegenheid om te zwemmen, te vissen of te surfen. Bovendien is er genoeg schaduw als u even uit de zon wilt. Langs het meer liggen strandjes en grasvelden waar u fijn kunt zonnen. Ook voor de kinderen is het hier eindeloos genieten!
Oosterduinse Meer

Strand Langevelderslag
Op ca. 2,5 kilometer afstand ligt het brede strand van Langevelderslag. Hier kunt u heerlijk wandelen of, op warme dagen, genieten van zee en zand. Bij het strand zijn diverse eetgelegenheden en voldoende parkeerplaatsen. Vanaf de camping kunt u het strand overigens ook heel goed te voet of op de fiets bereiken.
Strand Langevelderslag

Noordwijkerhout
Op 2 km afstand ligt het centrum van Noordwijkerhout, een gezellig dorp dat gelegen is in het hart van de Bollenstreek. In de oude dorpskern kunt u er allerlei winkels en supermarkten vinden.

Noordwijk
Noordwijk is bekend om de ligging pal aan zee met twee mooie boulevards. Voor iedereen is er wat te doen: heerlijk eten, uitgaan, golfen of midgetgolfen. 

Amsterdamse Waterleidingduinen
In dit unieke wandelgebied wisselen duinen en waterwinkanalen elkaar af. In de Amsterdamse Waterleidingduinen kunt u genieten van natuur, Zon, zee & strand. U mag buiten de paden en wegen lopen en kunt dus letterlijk struinen door de natuur.
Ook is het mogelijk met paard en wagen onder begeleiding van een gids een leuke tocht door dit mooie gebied te maken.
Fietsen door duinen

Hollands Duin
Tussen Wassenaar en Noordwijk ligt Hollands Duin. De duinen vervelen nooit. Beschutte bossen, open vlakten en natte duinvalleien wisselen elkaar af. Op sommige plaatsen mag het zand zelfs weer stuiven. ‘s Zomers kan de temperatuur in deze ‘Hollandse woestijn’ flink oplopen.

Camping Noordwijk, Le Parage

De kleinschalige camping in Noordwijk is ruim opgezet en van alle gemakken voorzien, met moderne sanitaire voorzieningen, een wasserette, een babywasplaats en een ruime parkeerplaats op het terrein. Le Parage is een rustige charme camping en is geopend van 15 maart tot 1 oktober.

De campingvoorzieningen:

 • goede sanitaire voorzieningen
 • warme douches
 • kantine
 • TV/bar
 • elektra-aansluitingen op caravanplaats (6 amp.)
 • sportveld
 • kinderspeeltuin
 • watertappunten op de velden
 • babyroom
 • wasserette
 • wifi tegen betaling
camping noordwijk noordwijk campingkleinschalige camping noordwijk

Welkom bij Camping Le Parage

Gelegen bij bos en duin doet Camping Le Parage zijn naam alle eer aan. Het Franse ‘le parage’ betekent namelijk ‘de streek achter de duinen’. Le Parage grenst direct aan het natuurgebied ‘Hollands Duin’. Een korte wandeling door dit gebied brengt u direct bij een van de rustigste stranden van de Hollandse kust. Een unieke plaats voor een heerlijke vakantie!

Vignet erkend 2019

Rustige camping in Noordwijk

Le Parage is een rustige, kleinschalige camping met ongeveer 20 plaatsen. De ruime plaatsen zijn voorzien van gras en u kunt uw auto dichtbij, op de parkeerplaats parkeren.

De camping in Noordwijk is een goed vertrekpunt om de omgeving (op de fiets) te verkennen. Le Parage is een mooie charme camping, geschikt voor gezinnen, ook met jonge kinderen. Er is een fijne speelplaats en een babyroom aanwezig. Er is een pannenkoekenhuis op loopafstand. Ook uw hond is welkom op Le Parage.
Bekijk de Zoover beoordelingen van Le Parage**

noordwijk camping

2015award winner bronze