Vakantiehuis Noordwijk

Bungalowpark Sollasi is een fraai aan het Oosterduinse Meer gelegen vakantiepark met riante vakantiehuizen, bungalows en campingplaatsen in de directe omgeving van Noordwijk. U kunt kiezen uit een 4 persoons– of een 6 persoons vakantiehuis nabij Noordwijk. De zijn ruim opgezet en u kunt heerlijk vertoeven in uw eigen tuintje. Bij uw vakantiehuisje is een aparte berging voor de fietsen. Uw bungalow nabij Noordwijk is van alle gemakken voorzien!

Op de fiets door bos en duin

Het vakantiehuisje is rustig gelegen in Noordwijkerhout en er is voldoende vermaak in de directe omgeving. U kunt Noordwijk eenvoudig per fiets of auto bereiken via een prachtige route door bossen en duinen. Noordwijk is een bruisend dorp met een prachtige boulevard. Geniet van een kopje koffie in een van de vele strandtenten.

Bezoek bijvoorbeeld het Noordwijkse strand of maak een uitstapje naar de Space Expo Noordwijk. Ook attractiepark Duinrell in Wassenaar en de Keukenhof in Lisse liggen vlakbij bungalowpark Sollasi Wilt u in de directe omgeving van het vakantiehuisje iets doen? Maak dan een prachtige wandeling langs het meer en drink een kopje koffie en een huisgemaakt appeltaartje bij Como&Co. Het uitzicht zult u verbazen!