Omgeving

Oosterduinse meer
Sollasi ligt direct aan het Oosterduinse meer. Hier is volop gelegenheid om te zwemmen, te vissen of te surfen. Bovendien is er genoeg schaduw als u even uit de zon wilt. Langs het meer liggen strandjes en grasvelden waar u fijn kunt zonnen. Ook voor de kinderen is het hier eindeloos genieten!
Oosterduinse Meer

Strand Langevelderslag
Op ca. 2,5 kilometer afstand ligt het brede strand van Langevelderslag. Hier kunt u heerlijk wandelen of, op warme dagen, genieten van zee en zand. Bij het strand zijn diverse eetgelegenheden en voldoende parkeerplaatsen. Vanaf de camping kunt u het strand overigens ook heel goed te voet of op de fiets bereiken.
Strand Langevelderslag

Noordwijkerhout
Op 2 km afstand ligt het centrum van Noordwijkerhout, een gezellig dorp dat gelegen is in het hart van de Bollenstreek. In de oude dorpskern kunt u er allerlei winkels en supermarkten vinden.

Noordwijk
Noordwijk is bekend om de ligging pal aan zee met twee mooie boulevards. Voor iedereen is er wat te doen: heerlijk eten, uitgaan, golfen of midgetgolfen. De afstand Noordwijkerhout – Noordwijk is ca. 7 kilometer.

Amsterdamse Waterleidingduinen
In dit unieke wandelgebied wisselen duinen en waterwinkanalen elkaar af. In de Amsterdamse Waterleidingduinen kunt u genieten van natuur, Zon, zee & strand. U mag buiten de paden en wegen lopen en kunt dus letterlijk struinen door de natuur.
Ook is het mogelijk met paard en wagen onder begeleiding van een gids een leuke tocht door dit mooie gebied te maken.
Fietsen door duinen

Hollands Duin
Tussen Wassenaar en Noordwijk ligt Hollands Duin. De duinen vervelen nooit. Beschutte bossen, open vlakten en natte duinvalleien wisselen elkaar af. Op sommige plaatsen mag het zand zelfs weer stuiven. ‘s Zomers kan de temperatuur in deze ‘Hollandse woestijn’ flink oplopen.