Welkom bij bungalowpark Sollasi

In Sollasi, een bekend bungalowpark in Noordwijkerhout, staan rust en ruimte voorop.
Het bungalowpark ligt direct aan het Oosterduinse meer waaraan u heerlijk kunt vertoeven. Een kopje koffie drinken, genieten van een verfrissende duik, een bootje huren, noem maar op.

Het bungalowpark is gelegen tussen de bollenvelden en aan de rand van bos en duin, op 2,5 kilometer afstand van het brede strand van Langevelderslag, nabij Noordwijk.
U kunt hier heerlijk wandelen of fietsen, een strandwandeling maken en genieten van zon en zee. Neem uw eigen paard mee en geniet van een strand- of bosrit. Kortom, volop plezier voor jong en oud, het hele jaar door.

Op het park zijn twee tennisbanen, fietsverhuur, een kinderspeelplaats en een jeu de boulebaan aanwezig. Het bungalowpark heeft een restaurant op loopafstand van uw vakantiehuisje. Een vakantiehuis huren is eenvoudig en de tarieven zullen u verbazen!

 

De omgeving van het vakantiepark

In de directe omgeving van het vakantiepark in Noordwijkerhout is veel natuurschoon en genoeg te beleven voor jong en oud. Bezoek mooie dorpen als Noordwijkerhout, Lisse en Hillegom of authentieke steden als Haarlem, Leiden of Amsterdam. Geniet van de tulpenpracht in de Keukenhof, slechts 5 minuten rijden van uw vakantiebungalow!
Bekijk de prachtige omgeving van het bungalowpark en doe inspiratie op voor een dagje weg!