Bungalow huren

Bent u op zoek naar een leuk vakantiehuisje? Een bungalow huren bij vakantiepark Sollasi staat gelijk aan optimaal genieten.
Ons vakantiepark in de bollenstreek is zeer rustig gelegen aan een groot meer.
In de directe omgeving kunt u wandelen, fietsen of paardrijden op het strand, bossen en duinen. Een bungalow huren is eenvoudig en van alle gemakken voorzien.

Bungalow huren Noordwijk, Zuid Holland

Het bekende bungalowpark Sollasi in Noordwijkerhout, nabij Noordwijk in Zuid-Holland is prachtig gelegen aan het Oosterduinse Meer. Als een verblijf in een vakantiehuisje nabij zee voor u gelijk staat aan ruimte en rust, dan doet u er goed aan om in Sollasi een fraaie geschakelde 6-persoons of vrijstaande 4-persoons bungalow te huren. Het heerlijke strand ligt op slechts 2.5 km van uw vakantiehuisje, eenvoudig te bereiken met de auto of fiets. Liever een dagje winkelen in Noordwijk, Haarlem of Amsterdam? Geen enkel probleem. Ook paardrijden over het strand, tulpenvelden bewonderen of een bezoek aan de Keukenhof is mogelijk bij Sollasi.

Ruime vakantiehuisjes

Welke bungalow u wilt huren, alle vakantiebungalows zijn van alle gemakken voorzien, zoals internet, televisie, een open haard, een badkamer met ligbad en een buitenberging voor uw fietsen.
Het winkeltje op het bungalowpark bakt iedere ochtend verse pistoletjes. Heeft u geen zin om te koken? Kom dan langs bij onze pizzeria of geniet van de Indiase keuken in restaurant Invitation. Langs het meer bevindt zich ook het gezellige Como&Co.
Een overzicht van alle tarieven vindt u elders op de website. Ook online een vakantiehuisje reserveren is mogelijk!