Bungalow huren

Bent u op zoek naar een leuk vakantiehuisje?
Een bungalow huren bij vakantiepark Sollasi staat gelijk aan optimaal genieten.
Ons vakantiepark in de bollenstreek is zeer rustig gelegen aan een groot meer.
In de directe omgeving kunt u wandelen, fietsen of paardrijden op het strand, bossen en duinen. Uw bungalow huren is eenvoudig!

Bungalow huren Zuid Holland

Het bekende bungalowpark Sollasi in Noordwijkerhout, Zuid-Holland is prachtig gelegen aan het Oosterduinse Meer. Als een verblijf in een vakantiehuisje aan zee voor u gelijk staat aan ruimte en rust, dan doet u er goed aan om in Sollasi een fraaie geschakelde 6-persoons of vrijstaande 4-persoons bungalow te huren. Een dagje winkelen in Noordwijk, Haarlem of Amsterdam. Paardrijden over het strand, tulpenvelden bewonderen of een bezoek aan de Keukenhof. Het is mogelijk bij Sollasi, het adres voor een bungalow huren.

Ruime vakantiehuisjes

Welke bungalow u wilt huren, alle vakantiebungalows zijn van alle gemakken voorzien, zoals internet, televisie, een open haard, een badkamer met ligbad en een buitenberging voor uw fietsen.
Het winkeltje op het bungalowpark bakt iedere ochtend verse pistoletjes. Heeft u geen zin om te koken? Kom dan langs bij onze pizzeria of geniet van de Indiase keuken in restaurant  Invitation.
Een overzicht van alle tarieven vindt u elders op de website. Ook online een vakantiehuisje reserveren is mogelijk!